Site Stability

Login or register to post comments
Mon, 2014-06-30 19:20
Pichoro
Pichoro's picture

Is anyone else having huge stability issues with the site? It has been very unreliable for me lately, often eating typed messages when I hit save. Is it just me, or are others experiencing it too?

Mon, 2014-06-30 19:43
ZephyrPhantom
Moderator
ZephyrPhantom's picture

I'm getting constant 503 and 403 errors, with the general error usually being "Server unable to read htaccess file, denying access to be safe ".


On hiatus
Looking for fun? Try Battle Boards!

Mon, 2014-06-30 19:45
WindyDelcarlo
Administrator - MSE Add-On Award
WindyDelcarlo's picture

Yeah, I messaged Guitarweeps about it; it's happened before, but it was fixed at some point.

Mon, 2014-06-30 21:24
Decembra
Decembra's picture

Having the same errors.

Mon, 2014-06-30 21:25
Flashypants

seconded, it takes me several tries to get on the forums lately

Mon, 2014-06-30 22:45
ColinBeck
ColinBeck's picture

Same, where it says the site is down for a minute or two then loads up normally.

I'm wearing my optimistic trousers today!

Tue, 2014-07-01 01:45
Anuttymous
Anuttymous's picture

I'll be doing my best to work on these errors. If anybody gets anymore, please be sure to message me with the error report, and what you were attempting to do.

Anuttymous the Gathering
Anonymous + nutty = A-nutty-mous (no mice involved)
Ask me if you need any help

Tue, 2014-07-01 02:18
Pichoro
Pichoro's picture

In trying to access the tracker, I just got two different errors.

"Site off-line

The site is currently not available due to technical problems. Please try again later. Thank you for your understanding.

If you are the maintainer of this site, please check your database settings in the settings.php file and ensure that your hosting provider's database server is running. For more help, see the handbook, or contact your hosting provider.

The mysql error was: User m85254admin already has more than 'max_user_connections' active connections."

and

"Fatal error: Unknown: Failed opening required '/home/project-web/magicseteditor/htdocs/drupal-6.20/index.php' (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in Unknown on line 0"

Edit: For the record, the only users at the time were 3 guests, myself, and ZephyrPhantom.

Tue, 2014-07-01 03:05
TheAmazingKamahl
TheAmazingKamahl's picture

This has happened to me too.

Thu, 2014-07-03 02:43
ZephyrPhantom
Moderator
ZephyrPhantom's picture

How's the situation looking regarding these errors? I'm still getting errors, mostly consisting of Drupal Notifications saying that "User m85254admin already has more than 'max_user_connections' active connections."

EDIT : Just had quite the D/C there.... anyone?


On hiatus
Looking for fun? Try Battle Boards!

Thu, 2014-07-03 02:48
WindyDelcarlo
Administrator - MSE Add-On Award
WindyDelcarlo's picture

Yep, I got hit by that too

Thu, 2014-07-03 02:51
Anuttymous
Anuttymous's picture

Must've missed it. What happened specifically?

And don't worry, I'm working on resolving this.

Anuttymous the Gathering
Anonymous + nutty = A-nutty-mous (no mice involved)
Ask me if you need any help

Thu, 2014-07-03 02:57
ZephyrPhantom
Moderator
ZephyrPhantom's picture

No error message this time, just a complete failure to connect to anything on the website for several minutes. All other websites are working fine for me.

EDIT : Aaand just got hit with a 503 and double posting.


On hiatus
Looking for fun? Try Battle Boards!

Tue, 2016-07-26 12:46
Pixi-Rex
Pixi-Rex's picture

As for the last 3 days or so I'm having huge stability. We talk about 70% of the times I want to load or refresh a side on this webside. Any one else having this problem? Using google crome. This is how is looks like.

error

Here is gets the infomation loaded but that's it.


Here it just fails completely.

Tue, 2016-07-26 15:49
WindyDelcarlo
Administrator - MSE Add-On Award
WindyDelcarlo's picture

I believe this is a problem that everyone's been having. We've been talking about it in the skype chat

Tue, 2016-07-26 15:58
Pixi-Rex
Pixi-Rex's picture

OK so some others also having them. Is there a plan how it can be fix, or is it something with sourceforge?

Tue, 2016-07-26 16:25
ZephyrPhantom
Moderator
ZephyrPhantom's picture

Fwiw, the site was down for me a few times roughly 1-2 weeks ago but Sourceforge devs apparently tweeted around that this was a site-wide issue and they were looking into it. Haven't had any problems since then.


On hiatus
Looking for fun? Try Battle Boards!

Tue, 2016-07-26 17:44
Pixi-Rex
Pixi-Rex's picture

OK. maybe they just need alot of time to fix there problems. they have many sides to serve. But as of this post I have seen more steady side loading.